brand image_caverion_lauttasaari-440_275x170px

Caverion mukana FinnSec-messuilla 2.-3.10.

Tule paikan päälle keskustelemaan huomisen turvallisuudesta kanssamme Helsingin Messukeskukseen. Osastomme löydät paikalta 6d48. Ensimmäisen messupäivän päätteeksi järjestetään After work, jota tahdittaa huikea Vesala! 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan
Caverion_city_275x170px

Veho ja Caverion vähensivät yhteistyöllä yli 30 miljoonaa ajokilometriä vastaavan CO2-päästömäärän

Näin Veho saavutti Caverionin kanssa asettamansa energiatehokkuustavoitteen vuodelle 2025 jo vuonna 2018. Yhteistyö Caverionin kanssa kiinteistöjen palveluiden johtamisessa, teknisessä huollossa ja kunnossapidossa sekä energiatehokkuuden parantamisessa on tuottanut Veholle merkittävät säästöt. Kokonaisenergian säästö oli kolmen vuoden aikana yli 14 400 MWh.

Lue lisää
Brand_image_Caverion_Vantaa_2018-019 _958x639

SmartClima parantaa kiinteistön energiatehokkuutta ja sisäilman laatua

Caverionin kehittämässä SmartClima-järjestelmässä lämmitys, jäähdytys, ilmanvaihto ja valaistus yhdistyvät samaan moduuliin. SmartCliman patentin ansiosta valaistus ja jäähdytys eivät erikseen syö pinta-alaa ja näin tuota lisäkustannuksia. Järjestelmä tuottaa jopa 30 % enemmän lämmitys- ja jäähdytystehoa verrattuna perinteisiin järjestelmiin, kun tarvittava säteily ohjataan valaisinpinnan läpi.
 
Tutustu SmartClimaan täällä
SmartClima parantaa kiinteistön energiatehokkuutta ja sisäilman laatua
Ilmarinen, Mikonkatu 9:n aula ja valaistusratkaisu

Ilmarisen modernisoidut tilat Mikonkatu 9:ssä Helsingissä

Caverion vastasi kiinteistön tilojen näyttävästä valaistuksesta ja sähkö- ja automaatiourakasta. Automaatiotekniikat ja -ratkaisut kehittyvät nopeasti ja uusilla ratkaisuilla pystyttiin vaikuttamaan Mikonkatu 9:n kiinteistön järjestelmiin. Automaatio on kuin aivot, jotka ohjaavat ja säätelevät kaikkia olosuhteita, jolloin se vaikuttaa positiivisesti rakennuksen energia- ja kustannustehokkuuteen.

Lue lisää hienosta yhteistyöstä

Asiantuntijapalvelut

Caverion auttaa asiakkaitaan riskienhallinnassa, toiminnan parantamisessa ja optimoinnissa ja hyvien tulosten ylläpitämisessä. 

Asiantuntijamme laativat kartoituksia ja toimenpidesuosituksia asiakkaan päätöksenteon tueksi. Tehokkaat neuvonta- ja suunnittelupalvelumme sekä kestävät elinkaariratkaisumme auttavat yrityksiä saavuttamaan taloudelliset ja ympäristötavoitteensa.
 
Lue lisää

Suunnittelu ja projektointi

Caverionin suunnittelu- ja projektointipalveluiden painopiste on ekologisesti kestävissä ratkaisuissa, joilla säästetään energiaa ja luodaan viihtyisiä työskentely- ja asuinympäristöjä. 

Asiantuntijamme auttavat optimoimalla asiakkaan toiminnan, tekniset järjestelmät ja niiden toimivuuden. He auttavat myös riskienhallinnassa, toiminnan parantamisessa ja hyvien tulosten ylläpitämisessä.

Projektisuunnittelun ammattilaisemme, joilla on asiantuntemusta kaikista järjestelmistä ja tuotteista sekä eri teollisuudenaloilta, ovat asiakkaan käytettävissä suunnittelusta aina projektin toteutukseen asti.
 
Lue lisää

Projektin johtaminen

Caverionilla on vankka kokemus eri laajuisten ja kokoisten, monimutkaisten projektien johtamisesta useilla eri toimialoilla.  Huolellisesti kootut projektitiimit ohjaavat projektia kohti sille määriteltyjä laatuun, aikatauluun ja kustannuksiin liittyviä tavoitteita.

Kaikki toimenpiteet dokumentoidaan ja tallennetaan siten, että ne ovat helposti saatavilla. Ammattitaitoinen projektinjohtaminen on ehdoton edellytys onnistuneelle projektille.

Lue lisää

Projektin toteutus

Caverionin vahva osaaminen kaikilla tärkeillä teknisillä osa-alueilla varmistaa, että projektiin liittyvät riskit ovat tasapainossa ja lopputulos on onnistunut. 

Järjestelmät ja tuotteet kattavat kiinteistöjen ja teollisuuden sekä projektien ja palveluiden koko elinkaaren. Caverion tarjoaa näiden osa-alueiden palveluita sekä yhdistelminä että erikseen. 
 
Lue lisää

Kiinteistöjohtaminen

Caverionilla on vankkaa kokemusta ensisijaisena palveluntoimittajana toimimisesta, syvällistä teknistä osaamista, kestäviä ratkaisuja sekä erinomaiset hankinta-, kiinteistöpalvelu- ja alihankkijaverkostot. Johtaessamme palveluita asiakkaan puolesta vastaamme myös kustannuksiin, kohteen arvon säilymiseen ja liiketoiminnan keskeytyksiin liittyvien riskien hallinnasta. 

Toiminnan optimointi onnistuu aina parhaiten, kun suunnitteluvaiheessa kiinnitetään huomiota kiinteistön koko elinkaaren ekologiseen kestävyyteen ja aktiiviseen hallintaan. 

Lue lisää

Tekninen huolto ja kunnossapito

Caverion on asiantunteva kumppani, joka auttaa asiakkaita yhdistämään erilaiset tekniset ja tietotekniset kokonaisratkaisut ja -osaamisen eri lähteistä saatavien tietojen analysointiin ja hyödyntämiseen. Asiakkaat hyötyvät merkittävästi vikojen ja hälytysten hallinta- ja seurantapalvelustamme. Palvelu seuraa jatkuvasti kiinteistön toimintaa ja antaa automaattisesti ilmoituksia, mikä lisää toiminnan tehokkuutta.

Hyvin toimiva kiinteistö lisää tuottavuutta ja käyttäjien viihtyvyyttä. 

Lue lisää