Kuntolaakso_Uimahalli_NevalainenSoile-1_pieni

Kuopion Kuntolaakson uimahalli avaa ovensa elokuun alussa

Kuopion Kuntolaakson jää- ja uimahallikokonaisuus on suunniteltu yhdessä kuntalaisten kanssa ja tavoitteena on tarjota viiden tähden asiakaskokemus hallin tuleville käyttäjille. Kuntolaakso toteutetaan elinkaarihankkeena YIT:n kanssa. Pidämme huolen siitä, että tilat ovat käytettävissä, olosuhteet pysyvät terveellisinä ja turvallisina, ja että kiinteistön energiankulutus on sovitulla tasolla.

Lue lisää
Caverikirja_Norja_275x170px

Ketkä ovat Caverion? Tutustu meihin nuoruudestakin tutuksi tulleessa Caverikirjassa!

Caverikirjaan kirjoittaneet caverit kertovat itsestään, työstään ja urastaan sekä siitä, millaista meillä on olla töissä. Tutustu meihin ja meidän tarjoamiin eri työmahdollisuuksiin!

Lue meistä cavereista
huoltoasentaja-digi_275x170

Edistyneet älyratkaisumme turvaavat teollisuuslaitoksen suorituskyvyn

Yhdistelmä älyantureita, etäkunnonvalvontaa ja koneoppivaa analytiikkaa estää teollisuuslaitoksen yllättävän vikaantumisen ja siitä seuraavat kustannukset ja tulonmenetykset.
 
Lue artikkeli täältä
Hologram 275x170px

Luomme älykkäitä, kestäviä ratkaisuja rakennettuun ympäristöön: kiinteistöihin, teollisuuteen ja infrastruktuuriin

Älykästä kaupunkia ei luoda tyhjästä. Se luodaan tekemällä olemassa olevat ja uudet rakennukset älykkäämmiksi ja vastuullisemmiksi - yksi rakennus kerrallaan. Se luodaan, kun tavoitteena on tarjota asukkaille terveellisempi, turvallisempi ja viihtyisämpi elämä ilmastonmuutosta hillitsevällä tavalla. 

Tutustu tarinaamme ja rooliimme yhteiskunnassa
Katso video

Huolto ja kunnossapito

Ylläpidämme ja huollamme kiinteistöjä, infrastruktuuria ja teollisuutta. Emmekä vain ylläpidä: huolehdimme myös niiden jatkuvasta kehityksestä ja suorituskyvystä. Pidämme rakennetun ympäristön parhaassa mahdollisessa kunnossa energiankulutuksen ja hiilijalanjäljen minimoiden sekä varmistamme turvallisen, keskeytyksettömän toiminnan.

 
Lue lisää

Älykkäät teknologiat

Digitaalisten ratkaisujemme, pitkälle kehittyneen teknologian ja asiantuntijapalveluidemme muodostama älykäs ekosysteemi kerää, yhdistää ja analysoi tietoa päätöksentekosi tueksi. Autamme sinua pienentämään hiilijalanjälkeäsi ja säästämään energiaa hiilineutraalin yhteiskunnan saavuttamiseksi.


Teollisuuden IoT- ja tekoälypohjaiset sekä muut digitaaliset ratkaisumme antavat ennennäkemätöntä tehoa ennakoivaan kunnossapitoon.
 
Lue lisää

Rakentaminen ja projektit

Suunnittelemme ja toteutamme pitkäikäisiä ja kestäviä ratkaisuja – rungosta ja rakenteesta aina toimivaksi rakennukseksi asti.

Toimimme sekä kiinteistötekniikan että teollisuuden parissa.

Lue lisää

 

Pitkäaikaiset kumppanuudet

Kumppanuuden ei tarvitse päättyä projektin loppuessa. Olemme luotettava asiantuntijakumppanisi koko rakennetun ympäristön elinkaaren ajan.

Luomme kanssasi älykkäitä ja kestäviä ratkaisuja käyttäjiä ja tulevaisuutta varten. Palvelumme kattavat kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten elinkaaren hallinnan, ulkoistamisen, tuotannon suorituskyvyn ja teollisuuden käytön ja kunnossapidon kumppanuudet.

Lue lisää