Informaatio- ja viestintäteknologia

 

Meillä on runsaasti kokemusta yhteistyöstä informaatio- ja viestintäteknologiayritysten kanssa. Osaamisemme kattaa energiatehokkaat palvelinkeskukset, laitetilat, verkot ja kehittyneet puhdastilat. Voimme suunnitella ja toteuttaa tiloja sekä asentaa ja huoltaa jäähdytys-, ilmanvaihto-, ilmastointi-, lämmitys-, palontorjunta- ja ohjausjärjestelmiä. Voimme tukea asiakkaita sekä kiinteistöjen lähiverkkojen että kaupunkien tai maiden sisäisten ja niiden välisten verkkojen rakentamisessa ja kunnossapidossa.  

Ymmärrämme fyysisen turvallisuuden ja tietoturvan, luottamuksellisuuden ja käyttökatkosten minimoimisen tärkeyden. Projektimme ja sitoutuneet ammattilaistiimimme täyttävät informaatio- ja viestintäteknologia-alan tiukat vaatimukset. Meille on selvää, että sisäilman tulee olla ihmisille turvallista ja terveellistä ja että tehokasta ilmanvaihtoa tarvitaan myös, jotta lämpötila ja kosteus voidaan säätää laitteiden kannalta optimaaliseksi. 

Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme varmistaa sen, että 

 • kiinteistön toimivuus ja riskienhallinta ovat erinomaisella tasolla 

 • käytössä on sopiva kiinteistötekniikka ja -automaatio, joka takaa häiriöttömän ja energiatehokkaan toiminnan 

 • olosuhteet ovat sopivat ja energiankulutus optimaalista kiinteistötekniikan etävalvonnan ja -hallinnan ansiosta 

 • käytössä on luotettavat, kehittyneille alustoille toteutetut vara- ja turvallisuusjärjestelmät: kulunvalvonta,  keskitetty hälytysten vastaanotto, murtohälytykset, videovalvonta ja varmennetut tietoverkot 

 • tekninen huolto ja kunnossapito toimii luotettavasti 

 • tuotantokatkokset vähenevät ennakoivien korjausten ja kunnossapidon sekä ympärivuorokautisen palvelun ansiosta. 

Kokonaisvastuu kiinteistötekniikasta 

Tarjoamme palvelumme myös informaatio- ja viestintäteknologia-alan kiinteistötekniikan, automaation ja kiinteistöpalveluiden kehittämiseen ja hallintaan. Voimme ottaa vastuun kiinteistön teknisestä huollosta ja kunnossapidosta sekä kiinteistöpalveluiden johtamisesta. Palveluiden johtamisella takaamme kiinteistöjen toimivuuden, energiatehokkuuden ja niiden arvon säilymisen niiden koko elinkaaren ajan.  

Kiinteistöt voidaan liittää etävalvonta- ja etähallintapalveluun, jolla taataan oikeat olosuhteet. Kehitämme ja asennamme turvallisuusjärjestelmät, kuten kulunvalvonnan, keskitetyn hälytysten vastaanoton, murtohälytykset, videovalvonnan ja palontorjuntajärjestelmät. Kaikki järjestelmät toteutetaan kehittyneille alustoille.  

Saat kaikkiin tarpeisiisi luotettavaa palvelua ja avointa tiedonkulkua yhdeltä palveluntarjoajalta yhteyshenkilösi kautta. Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ja pitkäaikaista sitoutumista.

”Yhteistyön ansiosta meillä on uudistettu, nykyaikainen palvelinkeskus, joka takaa Tønderin kunnan hyvinvoinnin. Saimme koko projektin ajan hyviä neuvoja ja olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten Caverion hoiti kahden vanhan palvelinsalin sulkemisen ja niiden yhdistämisen uudeksi, päivitetyksi palvelinkeskukseksi.” – Lars Møldrup, Tønderin kunta.

industry-information-and-communications-technology


Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Edut asiakkaalle 

 • Toimialaosaaminen 

 • Turvallinen toiminta ja hyvä työturvallisuus työkohteessa 

 • Kustannus- ja energiatehokkuus 

 • Pienemmät kustannukset ja riskit ennakoivan kunnossapidon ansiosta  

 • Tehokkaat asennusprojektit: huolellinen ennakkosuunnittelu, esivalmistus 

 • Kestävät elinkaariratkaisut 

 • Kaikki järjestelmät ja tuotteet yhdeltä asiantuntevalta kumppanilta  

 • Tekninen huolto ja kunnossapito ympäri vuorokauden