Tosi etänä

by User Not Found | huhti 16, 2015

Terveisiä Espanjan aurinkorannalta! Vaikka kesäcaveriini Samuun verrattuna pääsen työssäni harvoin olemaan Seppomainen arjen sankari, on toimistotyöläisen arki silti ihanaa. Kun työvälineinä toimivat ainoastaan läppäri ja puhelin, on toimisto hyvin joustavasti liikuteltavissa, kesäisenä maanantaina jopa rannalle (huomenna tosin takaisin toimistolle for real)! 

Kesätyö

Toimistotyötä tekevän on välillä hankala kuvailla, millaista työ todella on. Aina se ei ole mitään kovinkaan konkreettista, vaan päivät voivat kulua jopa pelkästään sähköposteja kirjoitellessa ja erilaisissa palavereissa istuessa. Silti se on pääasiassa hyvin mielekästä, viikko sitten pääsin vierailemaan pariksi päiväksi Vapaalan toimipisteeseemme Vantaalle skannailemaan isoa pinoa sopimuksia siirrettäväksi sähköiseen järjestelmään.

kesatyo_vapaala01

kesatyo_vapaala02 

Samalla otin kaiken hyödyn irti parista päivästäni pääkaupunkiseudulla osallistumalla erinäisiin palavereihin, muun muassa markkinointi- ja viestintätiimin kuukausipalaveriin, johon osallistuu tiimiläisiä kaikista maista (etänä tosin). Ja pääsinpä myös juhlistamaan Caverionin synttäreitäkin!

Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille :)

-Mari

2 comments

Leave a comment
  1. ali | kesä 08, 2017
    This is very interesting content! I have thoroughly enjoyed reading your points and have come to the conclusion that you are right about many of them. You are great. Sexting examples
  2. ali | kesä 07, 2017
    I exploit solely premium quality products -- you will observe these individuals on: https://www.languageofdesires.com

    Leave a comment