Olli, konserniviestinnän harjoittelija

by User Not Found | kesä 03, 2016

Olli

Moikka!


Olen Olli ja työskentelen Caverionin konserniviestinnässä harjoittelijana.

Opiskelen tuotantotaloutta Aalto-yliopistossa ja päädyin hakemaan Caverionille kesätöihin asepalvelukseni päätyttyä maaliskuussa. Minua houkuttivat erityisesti viestintäalan tehtävät, ja tekniikan alan opiskelijana Caverion vaikutti mielenkiintoiselta työympäristöltä.

Työtehtäviini lukeutuu kaikkea mahdollista videokuvaamisesta nettisivujen päivittämiseen ja markkinointimateriaalien taittamisesta kesäbloggaukseen. Päätehtäväni onkin tukea konserniviestinnän tiimiläisiä heidän tehtävissään ja projekteissaan. Tämä tarkoittaa sitä, että minut kutsutaan apuun, kun kaikki kaatuu – tai jotain sinne päin. Tämä on oikeastaan työssäni myös kaikkein parasta, sillä tehtävät vaihtelevat, haasteet ovat uusia ja jokainen päivä on erilainen.

Fyysisesti pönötän Käpylän toimistolla toisessa kerroksessa Caverion Groupin tiloissa. Keskittymiseni sen sijaan kohdistuu usein eri maihin ympäri Eurooppaa. Projekteja ajetaan maiden kanssa yhteistyössä, mistä syystä sähköpostini interreilaavat monesti läpi Euroopan. Hommissa kielitaidot kehittyvät ja uusia tuttuja tehdään rajojen takaa.

Viestinnän rooliin kuuluu olennaisesti myös muiden yritystoimintojen tukeminen. Tehtävissäni pääseekin työskentelemään laajasti eri osastojen kanssa: yhteistyön kautta olen tutustunut mm. HR:n, markkinoinnin ja myynnin cavereihin.

 

Tänä kesänä pääsette lukemaan minun lisäkseni monista muista kesäcavereista – hyvin eri tehtävistä ja muutamilta eri seuduilta.

Stay tuned ja palkitsevaa kesää!


-Olli